Tuore Pasta, Hapanjuurileipä
kahvi & paljon muuta

Handmade everyday
käsintehty joka päivä

mangio ergo sum

Pasta Workshop / kurssi

 

Tehdään pastaa...

Myymme...

Joka päivä tuorepastaa:
- Tagliatelle, Pappardelle, Ravioli, Lasagne levyjä, Pici...
- Tortellini, tilaus vähintään päivää ennen.

Joka päivä tuoretta leipää (100% hapanjuuri):
- Classico (täysjyvä, ruis, vehnä)
- Dinkel (speltti, vehnä)
- Panino ( täysjyvä, speltti, vehnä)

Ja muuta hyvää mm.:
- Italialaista lihaa kuten Salame, Guanciale, N'duja...
- Oliviiöljy
- Italiasta suklaata & keksejä
- Pastakastikkeita ( pesto jne.)
- Kuivapastaa
- Risottoa
- Jauhoja
Pienpaahtimo CAPRI kahvia

KEITÄ OLEMME/KUKA OLEN

Me:
olemme pieni Italia/Sveitsi - tyylinen puoti, josta löydät tuorepastaa, tuoretta leipää, kahvia ja paljon muuta
100% hapanjuurileipää joka päivä.
Olemme perheyritys :)

Minä:
olen entinen Ravintola Torgetin omistaja (2019/2022), kokki, itseoppinut leipuri, harrastelija puuseppä ja Bachelor degree Multimedia Designer.
(Kaikki mitä näet netissä tai puodissa, on minun tekemääni)
KYLLÄ! Olen vähän ADHD :)
Myin ravintolan 2022 ja avasin pienen ruokapuodin
Fatto a Mano.
Tervetuloa / Benvenuti ♥


Omistaja & pastan/leivän valmistaja

Toni Pedrozo

Yhteistyökumppanit/asiakkaat